ÜZLETVITELI TANÁCSADÁS


Komplex üzletviteli tanácsadással foglalkozunk 

Ügyvédi irodák, ingatlanfejlesztők, könyvelő irodák, informatikai szakértők, marketing tanácsadók és egyéb szakemberek összehangolt munkájával segítjük a vállalkozásokat komplex üzletviteli tanácsadással, és igény szerint operatív segítséget nyújtunk a vezetést érintő kérdésekben, mint pl. társasági stratégia és szervezeti tervezés, az üzleti folyamat áttervezése, a vezetés korszerűsítése, költségcsökkentés és más pénzügyi kérdések, marketingpolitika.

Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá a költségvetési kapcsolatok ellenőrzése, jelentések összeállítása a tulajdonosok részére, javaslattétel a társaság eredményesebb működésére vonatkozóan, a munkaszervezet átalakítása, hatékony folyamatszabályozás kialakítása és implementálása.

Partnereink az adott területek kiváló szakértői, és hatékonyan működnek együtt az Ön cége érdekében.

Kiemelt területeink az ingatlanhasznosítás és az e-kereskedelem, de egyéb üzletviteli problémával is forduljon hozzánk bizalommal. Megoldjuk!

Hogyan működik? Nézőpont kérdése!

nezopont_kerdese

Ön is látja, hogy egyazon problémáknak  sokféle – jogi, számviteli, informatikai, stb. – vetülete van, és minden problémát belülről a legnehezebb átlátni és megoldani. A problémákat kívülről is mindenki más nézőpontból szemléli, és ennek megfelelően javasol megoldásokat.

Ha Ön időt, pénzt és energiát nem kímélve tárgyal egyazon problémáról különböző szakemberekkel, ők csak a probléma különböző aspektusait mutatják meg Önnek, de Önre marad a nézőpontok összehangolása, és probléma teljeskörű megoldása. Ez nem könnyű feladat.

A JUTASA Ön helyett vagy Önnel együtt körbejárja a problémáját, feltárja a tényállást, elemezi az összes szakági szempontot, összhangba hozza azokat az Ön céljai érdekében, és megmutatja Önnek a tökéletes nézőpontot, a komplex üzletviteli megoldást – igény szerint részt veszünk a végrehajtásban is, és végigkísérjük az adott üzleti folyamatot.

 

Ha szüksége van üzleti tanácsadásra:

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra! Nincs más teendője, mint megadni elérhetőségeit az alábbi űrlapon.
Várjuk jelentkezését!
JELENTKEZÉS