Önről és rólunk


Ön cégvezető vagy cégtulajdonos

Jól gondolom? Ha igen, vagy ha csak most tervezi a saját vállalkozása elindítását, és együttműködőket keres, jó helyen jár: a JUTASA Kft. cégvezetők és cégtulajdonosok részére nyújt komplex üzletviteli tanácsadást. Ha nem, akkor is találhat az Ön számára is hasznos információt az oldalon, nézzen körül bátran!

Ön vezetőként nap mint nap döntéseket hoz, és e döntések teljes felelősségét viseli

Vállalkozást vezetni – tapasztalatból tudom – nem könnyű dolog. Dolgoztam ügyvezetőként kis – néhány millió forintos éves árbevételű – és közepesen nagy – több milliárd forintos eszközértékű – cégeknél, így értem az Ön helyzetét, tudom, mit jelent a gyakran változó – és nem mindig vállalkozóbarát – jogszabályi környezetben döntéseket hozni, és e döntések teljes felelősségét viselni. Ismerem ugyanakkor a döntés előkészítő oldalt is: jogászként nagy ingatlanfejlesztő- és üzemeltető cégcsoportok alkalmazásában álltam, mielőtt a gazdasági menedzseri pályára váltottam.


dr. Juhász Botond

Ön sem érthet mindenhez – Ön mellé jó szakemberek kellenek

Jó döntést hozni, egy problémát maradéktalanul megoldani csak több szakterületre vonatkozó tudás együttes felhasználásával lehet, mert minden problémának ezernyi – jogi, számviteli, informatikai, stb. – vetülete van. Ha Ön költséghatékonyabbá szeretné tenni a cégét, kintlévőséget szeretne behajtani, az ingatlanát szeretné hasznosítani, át kívánja alakítani a szervezetét, egy új honlapot készíttetne stb., akkor Ön cégvezetőként szakértőkhöz kénytelen fordulni, hiszen a jó vezető tudja, hogy nem érthet mindenhez.

Jót s jól: Ön mellé nem pusztán jó, hanem összehangolt szakemberek kellenek

Jó jogi/számviteli/marketing/informatikai stb. szakemberek összehangolt támogatása nélkül a legjobb vezető is félkarú óriás.

Ön hallotta már az ügyvédjétől, hogy „Ez üzleti kérdés, nem az én asztalom, döntsd el!”, vagy a könyvelőjétől, hogy „Ez jogi kérdés, beszéld meg az ügyvéddel!”, esetleg a marketingesétől, hogy „Ezt a szempontot nem vettük figyelembe, mi csak a marketingért vagyunk felelősek”.

Nem? Ön szerencsés helyzetben van, becsülje meg a szakembereit! Ha viszont igen, és Ön a félmegoldásokkal nem elégedett, bízza a problémakezelést a JUTASA csapatára! Mi a teljeskörű megoldásokban hiszünk.

Miért előnyös Önnek a JUTASA?

A JUTASA Önnek időt, pénzt és energiát takarít meg. Önnek nem kell külön-külön egyeztetnie a különböző szakterületekkel, elegendő velünk konzultálnia. Mi Ön helyett vagy Önnel együttműködve a saját szakembergárdánkkal – igény szerint az Ön szakembereivel egyeztetve – feltárjuk a tényállást, körbejárjuk a problémáját, elemezzük az összes szakági szempontot, összhangba hozzuk azokat az Ön céljai érdekében, és megmutatjuk Önnek a tökéletes nézőpontot, a komplex üzletviteli megoldást – igény szerint részt veszünk a végrehajtásban is, és végigkísérjük az adott üzleti folyamatot.

dr. Juhász Botond, ügyvezető

IDŐPONT KÉRÉS

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra! Nincs más teendője, mint megadni elérhetőségeit az alábbi űrlapon.
Várjuk jelentkezését!
JELENTKEZÉS